Cursus CVT basis | HAAFTEN (NOG 1 PLEK)

« Terug naar activiteiten
Event:
Cursus CVT basis | HAAFTEN (NOG 1 PLEK)
Begin:
28 oktober 2020 19:30
Einde:
2 december 2020 21:30

Door de juiste techniek, nog meer plezier in zingen.

Voor wie?
De cursus CVT basis [Complete Vocal Technique] is voor degene die graag [beter] wil leren zingen en geïnteresseerd is in Complete Vocal Technique. De populairste zangmethode van dit moment in Europa. Of je nou amateur of (semi)-professional bent, solist of backing vocalist, in een koor zingt of in een vocal group, je bent van harte welkom.

Complete Vocal Technique is een zangmethode gebaseerd op anatomie en wetenschap om ALLE geluiden in ALLE stijlen op een verantwoorde manier te maken. CVT oordeelt niet over smaak en de wensen van de zanger(es) staan centraal. Het is zeer toegankelijk. Meer lezen over CVT!

Door het toepassen van CVT hoef je niet meer hees te worden, kun je wél die hoge noten halen en maak je de sound die jij graag wilt.

We werken in de groep en ook individueel is er genoeg ruimte voor aandacht.

Vocal coach
Elise Zijlstra is certified CVT-teacher, afgestudeerd aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen en gaat jou alles leren over Complete Vocal Technique. Een techniek die jij ook kunt leren en waar je direct profijt van hebt. Als solist maar ook als je met anderen zingt. Het is geweldig als je bijvoorbeeld in een koor of vocal group allemaal dezelfde taal zingt. Dat komt de stemmen en het muzikale geheel zeker ten goede.

Niveau
Of je niets, iets of veel van CVT af weet, deze cursus is een aanrader. Je kunt op jouw niveau deelnemen en alles vragen wat je wilt om jouw zingen te verbeteren.

Theorie en praktijk
Elke avond zijn we bezig met zowel theorie als het toepassen van het geleerde tijdens het zingen. Om het meest te halen uit deze cursus krijg je ook steeds wat huiswerk.

Materiaal
Bij aanvang van de cursus krijg je een notitieboekje met pen om alle informatie die je krijgt en eventuele opdrachten in op te schrijven.
Ook ontvang je af en toe CVT materiaal dat je hierin kunt opbergen.

Data

AVOND 1 woensdag 28 oktober 2020
AVOND 2 woensdag 4 november 2020
AVOND 3 woensdag 11 november 2020
AVOND 4 woensdag 25 november 2020
AVOND 5 woensdag 2 december 2020

Van 19.30 uur tot 21.30 uur

Meer weten? Kijk voor het volledige programma en data op de cursuspagina