Workshop CVT (midden van het land)

« Terug naar activiteiten
Event:
Workshop CVT (midden van het land)
Begin:
1 september 2019 10:00
Einde:
1 september 2019 16:30
Kosten:
98,-
Organisator:
EZsinging | Elise Zijlstra
Telefoon:
+31683877003
elisezijlstra@gmail.com
Locatie
Burcht van Haeften
Telefoon:
+31683877003
Adres:
t.o. Berhardstraat 19, Haaften, Gelderland, 4175CD, Netherlands

Zingen wordt nóg leuker en makkelijker
als je techniek leert toepassen

CVT
Tijdens de basisworkshop leer je alles over CVT [Complete Vocal Technique], de populairste zangmethode van dit moment in Europa. Wat is er allemaal mogelijk en hoe pas je deze zangtechniek toe. Het is een vol programma waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. De dag vliegt voorbij en voor je het weet, heb je veel kennis opgedaan waar je weer verder mee kunt.

Nu vast meer weten over CVT

Wat
Deze dag kom je erachter dat het écht mogelijk is om die hoge noot te halen. Zonder dat het pijn doet of dat je hees wordt. Je gaat leren hoe het precies zit met ademsteun. Waarom is dat zo belangrijk en wat brengt het je? Je leert luider of zachter te zingen wanneer jij dat wilt.
Merk hoe interessant een nummer wordt als je verschillende stemfuncties toepast. Deze dag komen ze alle 4 aan bod. Hoe komt toch dat je stem overslaat En wat kun je er aan doen? Dit en nog veel meer……

Wie
Vocal coach en certified CVT-teacher Elise Zijlstra (EZ) gaat jou op een prettige locatie een heerlijke muzikale dag bezorgen. Natuurlijk samen met de hele groep deelnemers. Je zult merken dat je na deze ene dag al een stuk vooruit bent gegaan qua zingen. En ook heb je de tools en oefeningen om thuis verder te kunnen met alles wat je geleerd hebt.

Social Media
Als je mee hebt gedaan aan deze workshop kun je gratis lid worden van de besloten Facebook groep EZsinging SUPPORT. Hier kun je met al je zangvragen terecht en chatten met andere zangers en zangeressen.

Meer info en inschrijven